De beste donsdekens voor de wintermaanden

11/09/17

Brinkhaus donsdekens

Als één blok staan onze medewerkers achter de kwaliteit van de donsdekens van Brinkhaus. De gehele collectie wordt op de voet gevolgd en de zalig zorgeloze nachten worden hiermee werkelijkheid voor reeds duizenden klanten. Zowel voor de warme zomermaanden als voor de kille winterperiode is er voor iedereen een geschikt donsdeken. En als geen ander weten we bij Loft Interieur dat slapen, slaaptemperatuur en gewoontes voor iedere persoon verschillend zijn. De ene heeft het graag goed warm, de andere transpireert al wat sneller en heeft nood aan een aangepast donsdeken.

Donzen dekbek van de siberische gans

Als toppertje in de collectie is er de ‘Chalet’. De dons die hiervoor wordt gebruikt, is 100% afkomstig van de siberische gans. Deze diersoort vertoeft in de allerkoudste gebieden, waardoor haar dons uitermate geschikt is voor de productie van warme dekbedden. Deze dons is extra licht van gewicht, wat je nachtrust nóg aangenamer maakt. Het ganse jaar door geniet je van de warme zachtheid die dit donsdeken je te bieden heeft. Bovendien is dit type dekbed verkrijgbaar in 4 warmte categorieën, voor elk wat wils.

Fris donsdeken voor warme mensen

Voor mensen die snel transpireren, die zowel winter als zomer nood hebben aan een fris en licht dekbed, voegden we de ‘Outlast’ toe aan de collectie donsdekens. Dit type dekbed werkt als een koelkast. De veren die gebruikt worden als vulling geven een merkbare verkoeling voor mensen die gauw zweten en een onaangenaam gevoel hebben als ze te diep onder de wol kruipen. Je kan het testen in onze winkel door het dragen van een handschoen. De vulling regelt pro-actief de temperatuur en de vochthuishouding. Je merkt onmiddellijk het verschil.
Overtollige lichaamswarmte wordt opgenomen en bewaard om oververhitting te verminderen, wat een garantie geeft voor een betere slaap.

Betaalbaar dekbed voor een luxe gevoel

Tot slot is er de ‘Bauschulux’ in onze collectie. De vulling hiervan is een polyestervezel, maar van een zeer goede kwaliteit. Dit dekbed bestaat in 3 varianten, light/medium/warm, met alledrie hoogwaardige isolerende eigenschappen. Het voordeel van de 3 verschillende diktes, is dat je ze naar wens kan combineren in je overtrek, al naargelang het seizoen, of al naargelang je voorkeur van het moment. Allen zijn ze gemaakt met een katoensatijnen stof van de allerfijnste kwaliteit, voor een zachte en zorgeloze nachtrust.