Kasten op maat van jouw leven

13/09/17

Kleren maken de man, én de vrouw! Maar waar berg je ze allemaal op?
Het is een vraag die elke georganiseerde huisvrouw zich wel eens stelt. Je favoriete kledij, daar heb je altijd wel een plekje voor. Maar wat doe je dan met datgene dat je bewaart voor op vakantie? Of voor een feestje? Loft Interieur biedt oplossingen op maat van je gezin, en van je woning.

Maatkast schuine wand

Zit je met schuine wanden in je slaapkamer, of in de kinderkamer? Geen nood, met het kastenprogramma van Loft Interieur wordt alles op maat gemaakt van jouw kamer. Van links naar rechts, en van vloer tot plafond, kan je rekenen op een mooi afgewerkte stijlvolle maatkast. Want een kast die écht past in je interieur, lijkt wel op te gaan in de ruimte, zodat de plaats die overblijft, groter en ruimer lijkt te zijn. Een topidee dus, zo’n kast op maat.

Moderne of landelijke dressingkast

Kies je voor een strak, wit interieur? Of hou je erg van de landelijke charme? Voor ieders’ voorkeur is er een oplossing. De keuzemogelijkheden zijn zo uitgebreid, dat de medewerkers bij Loft Interieur je graag bijstaan in de juiste beslissing voor jouw interieur. Breng dus niet alleen je afmetingen van je kamer mee, maar ook enkele foto’s van de bestaande elementen. Zo kunnen we samen de materialen en kleuren afstemmen om er een uniek geheel van te maken.

Schuifdeuren met spiegel

Spiegeltje, spiegeltje, aan de wand. Wie is de mooiste van ’t land? Zeg dat voortaan tegen je fantastische maatwerk kast, want de spiegel kan naadloos worden ingewerkt in de kast, zodat je ook daarvoor geen extra ruimte nodig hebt. En zijn draaideuren lastig voor je ruimte, ook schuifdeuren kunnen een oplossing zijn in kleinere ruimtes, of om een grote ruimte nóg groter te laten lijken.

Accessoires dressing

En als finishing touch, zorgen de maatkasten van Loft Interieur er ook voor dat je al je accessoires op een geweldige manier kan opbergen. Zo kies je voortaan altijd het perfecte sjaaltje in combinatie met je schoenen, of voor de mannen: zo zie je tenminste welke keuze aan dassen je hebt zodat je ieder keer verrassend voor de dag kan komen. Ontdek deze en nog veel meer innoverende snufjes in de toonzaal in Roosdaal.

Trefwoorden: