Presotto design

ons enthousiasme over Presotto

12/05/20

De verfijnde afwerking en het klassevol design hoeft geen uitleg over de afkomst van deze elegante meubelstukken. Presotto is op en top Italiaans design. Je voelt het temperament en de creativiteit van het Italiaanse volk.

Maatwerk kasten

Wat uniek is aan deze collectie bij Loft Interieur, is de combinatie topmerk en toptekenaar. Volledig op maat en naar wens van de klant kan Philippe, de interieurstylist van Loft Interieur, alles tot op de mm. uittekenen, van tv-kast, tot volledig wandmeubel, tot dressingkast en nog zoveel meer. Met absolute precisie houden we op die manier rekening met alle details van uw woning, maar vooral ook met alle details die mogelijk zijn binnen het Presotto gamma.

Keramiek als afwerking

En dat zijn er nogal wat. Zo was al lang geweten dat afwerking in keramiek tot de mogelijkheden van Presotto behoorde, maar nu bestaat er ook een fantastisch nieuwe glanzende keramiek. Voor zowel een klein detail als voor een groter geheel kan dat zó’n ongelooflijk mooi resultaat opleveren. Ook het afwerkingsaanbod is uitgebreid met verschillende marmers. Die warme natuurlijke materialen geven uw kast nét dat tikkeltje meer. Nieuw zijn ook de metaallakken en lederbekleding voor de afwerking van grotere vlakken. Een bronzen uitstraling kan bijvoorbeeld dé blikvanger van uw kamer worden.

Design meubelen

Laat Philippe met zijn creativiteit ook eens brainstormen over ùw ruimte. In vergelijking met andere maatkasten in mdf hoeft dit Presotto maatwerk zelfs niet noodzakelijk duurder te zijn. En toch haal je op deze manier design in huis. De uitstraling van je woning wordt naar een hoger niveau getild. En bijkomend is de kwaliteit echt top. Zo staan alle kasten standaard op een metalen frame en niet op een spaanderplaat sokkel zoals vaak bij maatwerk wel het geval is.

Kom langs en laat je betoveren door de mooie opstellingen in onze toonzaal, maar breng zeker meteen al wat afmetingen van je kamer mee, zodat Philippe al meteen aan de slag kan om zijn creatieve pen aan het werk te zetten.

En het Presotto verhaal zou niet compleet zijn, mochten we u niet vertellen over de prachtige nieuwe collectie zitbanken. Naast maatwerk kasten kan je nu uw interieur hélemaal in een Italiaans jasje steken met de kwaliteitsvolle sofa’s. Zowel het onderstel als de rug- en zitkussens zijn van de meest kwalitatieve makelij. Kortom, topdesign tot in je luie zetel!

Presotto design
Presotto design
Presotto design