Pastelkleuren in interieur

PASTELTINTEN ANNO 2017

29/05/17

Trendy pastelkleuren

We kunnen er niet onderuit: pasteltinten kom je écht overal tegen. Niet alleen in je kleerkast, maar ook in het interieur en accessoires doen deze kleuren hun intrede. Van zachtroze vazen tot mintgroene muren en van babyblauwe dekens tot lichtgele kussens: 2017 zorgt voor een zoete inval!

Pasteltinten voor je decoratie

De vier populairste pastelkleuren zijn lila, mintgroen, lichtroze en ijsblauw. Hoewel het afgeraden wordt om vele kleuren met elkaar te matchen, kun je deze zachte tinten gemakkelijk met elkaar combineren, zonder dat je interieur bombastisch overkomt.

Kleur in je interieur

Vind je pasteltinten te zacht? Geef je interieur dan extra schwung door je pastel te combineren met één felle kleur. Felgekleurde tinten, in combinatie met je pastelkleuren, geven je kamer een rustgevende en romantische uitstraling met de nodige power.  Zo kun je een pastelblauwe muur perfect combineren met een fluo gele zetel. Of een pastelroze vaas met felgekleurde rozen in. Het zit ‘m ook in de accessoires: een felgekleurde lamp, kussen of tapijt kunnen je interieur dat tikkeltje meer geven.

Gekleurd tapijt

Houd je het liever subtiel? Dan kun je ook houden op het aanschaffen van een felgekleurd tapijt. Daarnaast kun je ook een zetel, tafel of stoel kiezen in één pastelkleur, terwijl je de rest van je interieur sober houdt.

Pastelkleuren voor meisjes?

Vindt je man of vriend deze snoepkleuren te meisjesachtig? Combineer dan één pasteltint met een rustig interieur. Mintgroen gaat bijvoorbeeld perfect samen met grijze en zilveren elementen.

 

Laat je verrassen door het grote aanbod aan accessoires bij Loft Interieur. In de winkel te Roosdaal werden alle trendy pastelkleurige en andere decoratie samengebracht om je inspiratie te geven tijdens de feestdagen. Kom vrijblijvend langs en laat je onderdompelen in onze decoratieve woonwereld.

Decoratie
Blauwe kaarsen
Pastelkleuren in interieur

Trefwoorden: