Recor Home met nieuwe collectie

20/06/18

De VERRASSING van het moment: Recor Home komt met zijn nieuwe collectie wel héél hip voor de dag. Origineel design aan betaalbare prijzen, en van Belgische oorsprong.

Betaalbaar design
Recor Home, amper 5 maanden oud en hipper dan ooit!
Dit nieuwe designmerk van Recor Group Hasselt laat flink van zich horen. Betaalbaar, maar kwalitatief design meubilair is wat de derde generatie van het familiebedrijf wil maken. Op die manier dragen zij hun steentje bij om mooi vormgegeven meubilair nu ook toegankelijk te maken voor een breder publiek.

Virtual reality voor je interieur
Om u als consument optimaal te laten proeven en voelen van al dat moois, koos Recor Home voor een totaalbeleving d.m.v. een shop-in-shop concept.
Kom daarom langs bij Loft Interieur, want sinds kort wordt je in de toonzaal te Roosdaal helemaal ondergedompeld in de vele nieuwigheden die dit nieuwe betaalbare designmerk te bieden heeft.
Maar er is méér. Via digitale applicaties en via de configurator in de winkel kan je jouw persoonlijke ruimte helemaal naar wens zelf samenstellen. De vooruitstrevende digitale wereld verplaatst je naar jouw gedroomde interieur.
Het is nu dus definitief gedaan met rondrijden voor meubilair, inschatten hoe het bij je thuis zou zijn, en dan toch nog voor onvoorziene omstandigheden komen te staan. Recor Home en Loft Interieur hebben écht aan alles gedacht, dus kom snel langs en bekijk met één van onze medewerkers de supertrendy mogelijkheden.

Belgisch ontwerp
Voor de uitgesproken designcollecties werd nauw samengewerkt met grote ontwerptalenten, veelal van Belgische bodem. Zo is Frederik Delbart de nieuwe art director, die samen met Recor Group de toekomst verder zal uitstippelen. Uiteraard zal hij dat niet alleen gaan doen, maar wordt hij begestaan door andere grote namen zoals Roel Vandebeek, Studio Segers en Deen Per Weiss.

Recor Home mag dan wel één klinkende naam zijn. De ontwerpen die worden gemaakt zijn terug te vinden in vijf verschillende collecties van uitgesproken design tot landelijk en romantiek.
Op die manier trekt de directie van Recor Group de lijn door om voor een breed publiek deze meubelen te ontwikkelen.
De vijf collecties hebben elk hun eigen naam én hun eigen karakter. Afhankelijk van je voorkeur, je smaak en je inrichting, kan je altijd het juiste meubelstuk vinden dat past.

Kom snel langs en ontdek deze unieke collecties.

Trefwoorden: